T: +32 (0)3 488 47 81

Grote of kleine bestelwagen? U vindt altijd de juiste bestelwagen bij ons.

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan bestelwagens in verschillende afmetingen. Al onze voertuigen zijn steeds in uitstekende staat. Onze meer dan 20 jaar ervaring in bestelwagenverhuur garandeert u bovendien een perfecte service. Een bestelwagen huren bij Huurwagens Eric Persijn gaat makkelijk en snel. Ook met rijbewijs B kan u een van onze meubelwagens huren met een groot laadvolume. Dat maakt dat u uw verhuis makkelijk zelf georganiseerd krijgt! Vele tevreden klanten gingen u reeds voor en komen terug. En daar zit onze eerlijke prijsvoering zeker voor een groot deel tussen. Voor elke opdracht hebben wij de juiste wagen aan de beste prijs !
Maak u geen zorgen over uw verhuis of uw transport, kies de bestelwagen die u nodig hebt, contacteer ons en u kunt vertrekken. Moeilijker is het niet !
Nog vragen? Contacteer ons gerust, of spring eens binnen. Wij helpen u met plezier verder voor al uw opdrachten.

Huurwagens Eric Persijn is een jonge en dynamische firma die - naast het verhuren van bestel- en vrachtwagens - nog 2 belangrijke activiteiten verzorgt: transport en verhuizingen.

VERHUUR

Onze afdeling VERHUUR blijft de voornaamste activiteit in het dienstaanbod van onze onderneming? Voor elk rijbewijs en voor elke klus hebben we een pasklare oplossing voor u in petto.
Neem gerust een kijkje in de rubriek "wagenpark" en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Of klik op nevenstaande rode knop om te weten welke
van onze wagens u met uw rijbewijs kan huren!

VERVOER

Onze afdeling VERVOER spitst zich vooral toe op nationale transporten. Wij zijn sterk in transporten die op maat van onze klant worden verzorgd. Het logistieke en distributie aspect verzorgen wij
van A tot Z. En dat wij borg staan voor klantvriendelijke oplossingen, dat kunt u toetsen bij al onze referenties.
Informeer - zonder verplichting - hoe wij uw transport efficiënter kunnen maken!

VERHUIS

De afdeling VERHUIS verzorgt particuliere verhuizingen op een professionele manier. Verhuizingen tot en met de 12de verdieping kunnen wij zonder moeite aan. Wij verhuizen u aan een voordelige prijs en met de grootste zorg voor alle zaken die wij voor u verhuizen.

Onze persoonlijke aanpak, staat garant voor een zorgeloze verhuis. Informeer vrijblijvend naar onze prijsaanbiedingen op maat!